Holistisk Forbund støtter opp under TV aksjonen 2022 Leger uten grenser

Postet av Holistisk Forbund den 1. Jul 2022

SAMMEN REDDER VI LIV! 

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. 

Akkurat nå venter millioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge. Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge livsfarlige sykdommer og behandle pasienter i noen av verdens glemte kriser. 

Patrik Swanström representerer Holistisk Forbund. Han kan fortelle med den største selvfølge at Holistisk Forbund støtter opp under årets TV-aksjon.  

 

–  TV-aksjonen er Norges største dugnad – klart vi er med! Vi vil gjerne bidra til å støtte Leger Uten Grenser. TV-aksjonen er en viktig arena for solidaritet, samhold og frivillighet. Det at hele landet hvert år kan gå sammen om å samle inn penger og gjøre verden til et litt bedre sted er veldig sterkt, sier Swanström.

 

Generalsekretær i Leger Uten Grenser, Lindis Hurum, forteller at for hver eneste bøssebærer og frivillige, kan vi redde enda flere liv. I tillegg får hele Norges befolkning mulighet til å lære mer om verdens glemte sykdommer og kriser. 

–   Din innsats som frivillig og bøssebærer vil føre til økt kunnskap. Færre dør når flere vet, sier Hurum.

Holistisk Forbund vil engasjere seg i TV-aksjonen, og det er viktig at flest mulig bidrar til den nasjonale dugnaden.

 

– Hvis du vil bli bøssebærere  meld deg på via «blimed.no».Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.